Maak van je idee een product, geen technische kennis vereist

We hebben allemaal ideeën. Dankzij nieuwe makkelijke technieken kun je die nu ook realiseren. Maak de eerste versie van een app, site, shop, cursus, podcast, marktplaats, community of iets heel anders. Productschool, een initiatief van Fast Moving Targets, helpt je op weg.  Met lessen, tips, tools, opdrachten en een stappenplan. Geen technische kennis vereist. Leer in je eentje of als groep of bedrijf.

Wil je als bedrijf meedoen?

Wil je als bedrijf als groep een maand aan de slag met leren, maken en doen? De Productschool faciliteert dat inclusief begeleiding en een eigen online community omgeving. Voor informatie mail productschoolNL@gmail.com en we maken een training en offerte op maat.

Stap voor stap op je doel af

Bij de Productschool doorloop je een stappenplan om je doel te bereiken. Van idee naar concept naar prototype naar product. Als je wilt, focus je onmiddelijk op het bouwen van apps of het maken van een podcast.

Met de kracht van de groep

Je werkt alleen, maar het hoeft niet in je eentje. Een online community om kennis te delen, inspiratie te vinden en inzichten uit te wisselen is cruciaal voor Productschool. Extra persoonlijke of groepsbegeleiding is optioneel.

Dit zeggen de deelnemers over Productschool!

“Ik ben geïnspireerd en gemotiveerd geraakt om echt tot een product te komen.
Justine van den Berg
"Ik heb meer dan ooit geleerd om gefaseerd aan een product te werken.”
Mart van Bree
"Dankzij Productschool heb ik mijn ideeën, plannen en uitvoering scherper gekregen." 
Dorothé Duijves

Maak je keuze en ga vandaag nog aan de slag!

Omdat het leuk, leerzaam en doelgericht is! 

Maak in 8 stappen van je idee een product

Met een stappenplan, lessen, tips, tools en methoden overzichtelijk van idee naar product.
View course €240

Bouw in 4 weken 4 apps

Zonder technische kennis aan de slag. Je zult zien hoe makkelijk en leuk een app bouwen is! 
View course €240

Leer in 4 stappen podcasten

Leer een podcast maken, publiceren en distribueren. Met ruime aandacht voor formats en techniek.
View course €240

Dit zeggen de deelnemers

“Dankzij Productschool heb ik stappen gezet die ik anders nooit had gezet.”
Judith de Bruin
“Dankzij Productschool ben ik gestructureerder aan mijn product gaan werken.”
Pete Mulder
 “Dankzij Productschool heb ik ontdekt dat ik veel meer ideeën heb dan ik daarvoor dacht.” 
Elisa Huijsman

FAQs

Hoe werkt de Productschool?

Je krijgt gedurende je cursusperiode bijna dagelijks online lessen, opdrachten, tips en tricks. Daarnaast is er een online community om ervaring uit te wisselen en kennis te delen. Tot slot zijn er regelmatig video meetups om in een andere setting te leren en bij te praten. Alleen online lessen werkt voor de meeste mensen niet. Deze combinatie zorgt dat bijna iedereen aan het einde een product gemaakt heeft of vaardigheden geleerd heeft. We hebben veel blije deelnemers en daar doen we het voor.

Wat leer je op de Productschool?

Je leert zonder technische kennis van je idee een product te maken. Of dat nu een app, een podcast, een marktplaats, een nieuwsbrief, een community of een shop is. Daarnaast leer je hoe je de behoefte bij een publiek onderzoekt, hoe je succesvol een product lanceert en blijvend blijft doorontwikkelen. Veel van de mechanismen zijn bekend van startups, maar die zijn ook op kunst, cultuur, bedrijfsleven en meer van toepassing.

Voor wie is de Productschool interessant?

De Productschool is interessant voor mensen en bedrijven die van een idee een product willen maken en voor mensen en bedrijven die tools willen leren kennen waarmee dat gebeurt. We zien deelnemers die echt een bedrijf willen starten, maar anderen vinden het leuk om een app voor hun hobby of vereniging te maken. Beide groepen komen aan hun trekken. We hebben deelnemers uit het bedrijfsleven, uit de media, uit de kunst en cultuur, uit het onderwijs, maar ook leergierige deelnemers die met pensioen zijn. 

Hoeveel tijd kost de Productschool?

Dat is een lastige. Als je er meer tijd instopt haal je er meer uit. Maar in een paar uur per week kun je al een app maken. Je bepaalt zelf wat je er uithaalt. 

Kunnen we ook als bedrijf meedoen?

Absoluut. De Productschool zorgt dan voor speciale online begeleiding en een eigen community-omgeving waarin jullie samen leren, maken en doen! Mail met productschoolNL@gmail.com en we maken een training en offerte op maat.