Bouw in 4 weken 4 apps waar je ook zelf wat aan hebt! (PS: iedereen kan het!) by Erwin Blom

Bouw in 4 weken 4 apps waar je ook zelf wat aan hebt! (PS: iedereen kan het!)

Zelf (web)apps bouwen is eenvoudig geworden. Dat is wat je in deze 4 weken gaat ervaren! Gebruik onderstaande knop om 80 euro ex btw per creditcard te betalen, maar HIER is overmaken met iDeal ook mogelijk.

De cursus in een notendop

Text Icon 1 text file
Week 1: leer over de basis van Glide en bouw een magazine app

Iedereen kan het!

Zelf (web)apps bouwen is eenvoudig geworden. Geloof me, echt. Als ik (Erwin Blom) het kan, kunnen jullie het ook. Dat is wat je in deze 4 weken gaat ervaren. Met een Google Spreadsheet en Glide kun je als persoon bijvoorbeeld een vakantieplanner, een online huishoudboekje of je privé Instagram maken, maar als bedrijf kun je bijvoorbeeld een mobiel visitekaartje bouwen, een smoelenboek opzetten of zelfs een online shop realiseren. Het zijn maar een paar van de voorbeelden, de mogelijkheden zijn legio. Niet alles kan, maar wel veel. Doe mee en maak kennis met de eenvoud van bouwen. Dan ga je vanzelf andere kansen en mogelijkheden zien! Daar ga je in werk en privé profijt van hebben. 

Wat ga je doen?

  • Je volgt iedere week een online les met een andere focus. Dat doe je live of on demand als het jou uitkomt. Die les geeft je stof om mee aan de slag te gaan. Want dat blijft heel erg het uitgangspunt: je leert door te doen en te onderzoeken.
  • Je krijgt opdrachten waar je mee aan de slag gaat. Zo bouw je iedere week minimaal een eenvoudige (web) app en een complexe als je helemaal los wilt gaan.
  • In de online community van Productschool kun je terecht om met de andere deelnemers te overleggen en ervaringen uit te wisselen. Samen weten jullie meer! 
  • Als je vastloopt, kun je altijd terecht bij het Productschool hoofdkwartier, dan helpen wij je weer verder! 

Wat ga je leren?

  • Je leert over de basis van een data-model: hoe organiseer je informatie op een handige manier zodat je er (web) apps mee kunt bouwen.
  • Je leert over de basis van spreadsheets, daar sla je immers je data in op.
  • Je leert de basis van Glide, de tool waarmee je de data op een aantrekkelijke manier ontsluit.
  • Je leert dat bouwen leuk is en dat iedereen het kan.  

Wanneer speelt dit?

December is bouwmaand! En mocht de vakantieperiode niet uitkomen, dan maak je het gewoon in januari af!  Iedere vrijdagavond om 19 uur zetten we de les live. Dan heb je het hele weekeinde om er naar te kijken en lekker mee te spelen! De dagen zijn 6, 13, 20 en 27 december. En nogmaals: geen stress als de precieze dagen je niet uitkomen!  

Bijvoorbeeld!

Als een kadootje voor jullie een voorbeeld! In deze app vind je meer dan 100 tools die je zonder code helpen bij het bedenken, maken, promoten en verkopen van producten.
Kijk maar!

Productschool?

Productschool is een initiatief van Fast Moving Targets, specialisten in media, technologie en innovatie. Kennis overdragen doen we op veel manieren. In programma's, in boeken, in tijdschriften, maar dus ook via de Productschool. Leer nieuwe technieken toepassen in je dagelijkse praktijk!
Erwin Blom